Άρθρα

Καθημερινή φροντίδα σώματος

Κάθε μέρα, το δέρμα χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση. Οι λόγοι για τους οποίους υποφέρουμε από το ξηρό δέρμα είναι πολλοί. Τα καλλυντικά παρασκευάσματα, τα οποία διακρίνονται για τα δραστικά συστατικά τους, έρχονται για να δώσουν την λύση στην ενυδάτωση.

Η εταιρεία PODOPHARM σε μία από τις τελευταίες ανακαλύψεις της στην κοσμετολογία, δημιούργησε προϊόντα που επιτρέπουν την αποτελεσματική απελευθέρωση στο δέρμα ενυδατικών και αναγεννητικών συστατικών.

Είναι μια τεχνολογία υγρών κρυστάλλων.

Ως εναλλακτική λύση σε γαλακτωματοποιητές που περιέχουν ενώσεις πολυοξυαιθυλένιου γαλακτωματοποιητές ζάχαρης, οι οποίες αποτελούνται από το υδρόφιλο γλυκοσιδικό τμήμα και την λιπόφιλη αλυσίδα λίπους. Λαμβάνεται χωρίς την χρήση συνθετικών ενώσεων και οργανικών διαλυτών.

Οι γαλακτωματοποιητές ζάχαρης έχουν τη δυνατότητα να διαρθρώνουν υγρούς κρυστάλλους, χάρη στις οποίες δείχνουν την ισχυρή δράση σε κρέμες. Η δομή τους είναι συμβατή με τη δομή των κυτταροπλασματικών μεμβρανών των κυττάρων του δέρματος και των ενδοκυτταρικών λιπιδίων. Οι υγροί κρύσταλλοι διεισδύσουν μεταξύ των διαστημάτων ενδοκυττάρωσης στην επιδερμίδα, προστατεύοντάς το από την απώλεια νερού και εξωτερικών παραγόντων.

Αυτοί οι γαλακτωματοποιητές δεν προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς, δίνουν ευχάριστες καλλυντικές ιδιότητες εφαρμογής και είναι ένας εξαιρετικός φορέας για δραστικές ουσίες αιωρούμενες σε γαλάκτωμα.

Η εταιρεία PODOPHARM χρησιμοποίησε τεχνολογία υγρών κρυστάλλων στο τελευταίο της προϊόν:

Το παρασκεύασμα δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό τριών τύπων ελαίων, buriti, καρύδα, ελαιόλαδο και βούτυρο shea.

Το έλαιο Buriti προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UV και είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Χαρακτηρίζεται από την πλούσια πηγή β-καροτίνης (έως και πέντε φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τα καρότα).

Περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες παλμιτικού οξέος. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες για την πρόωρη γήρανση των κυττάρων. Σε συνδυασμό με τα άλλα έλαια, δίνουν στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα δίνοντας την ελαστικότητα και την αναγέννηση του δέρματος.

Το παρασκευάσματα χάρη στον πλούτο των συστατικών, χυμό αλόης, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα γλυκόριζας και βιταμίνης F τροφοδοτούν τέλεια το δέρμα ακόμη και το πιο απαιτητικό δέρμα.

Τα προϊόντα της εταιρείας PODOPHARM είναι διαθέσιμα μόνο από εξουσιοδοτημένους διανομείς σε κέντρα Ποδολογίας και Αισθητικής.

 

Άρθρο της

MSc. Aneta Oleszek

Πρόεδρος της PODOPHARM Sp. z o.o, εφευρέτης και κατασκευαστής καλλυντικών.